Maja Larsen den 31-01-2018
    Tillykke til elever og lærere fra denne sommers afgangsklasse.

Vi var godt klar over, at årgangen klarede sig godt. Men at de klarede sig så godt, er en glædelig overraskelse.

Tallene på Cepos liste over undervisningseffekten på de danske skoler viser, at eleverne ikke bare klarede sig godt. De præsterede langt over, hvad normen af elever med samme socioøkonomiske baggrund forventes at præstere. Borup Privatskole ligger for skoleåret 2016/2017 i fint selskab på en delt førsteplads på listen over de skoler, der rykker eleverne mest.

Det er så flot. Skarpe unge mennesker og dygtige lærere. Et stærkt forbillede for kommende års afgangsklasser.

Få ledige pladser

Vi kan optage nye elever i vores indskolingsklasser.

Skriv på [email protected] eller ring på 57526768 for mere info. Læs evt. vores online folder. Der er link til den i højremenuen.

Maja Larsen

Hverdagsbilleder